Viking Line-varustamossa leivotaan itse suolaiset ja makeat

Laivan kylmäkeittiössä tarjolle valmistetaan niin suolaiset kuin makeat tuotteeet. Leipiä ja muita tuotteita paistetaan taukoamatta tarjolle pitkin päivää, jotta ne saadaan vitriiniin tuoreina ja laadukkaina. Myös tiikerikakku leivotaan itse laivan leipomossa.

Anne Vuorijärvi (oikealla) toimii kylmäkkönä M/s Gabriellassa. Rautaisella ammattilaisella on ripeät otteet ja kädentaitoja, joilla tarjolle syntyvät suussa sulavat herkut. Laivan kylmäkeittiössä töissä auttavat kollegat Niina Kari (vasemmalla) ja kuvan keskellä Jenina Erkkilä.

Cafe & Joy
 

Laivan leipomosta tuotteet tuodaan tarjolle ja myyntiin kahvilaan ja aluksen muihin ravintoloihin. Kahvilassa Maarit Lähteenmäki (oikealla), Ari Ruuhilahti ja Jenny Mäki palvelevat asiakkaita.

- Omatekoiset tuotteet tekevät hyvin kauppansa. On ihanaa, että kahvilassa saa nauttia esimerkiksi aamulla laivalla leivotut ja paistetut aamiaistuotteet.